Holistic Pulsing

holistic pulsingHolistic Pulsing is een behandelvorm met grote diepte werking en kan worden toegepast bij stress, spanningen en fysieke klachten. Een behandeling werkt in op blokkades in je lichaam.Soms kunnen spanningen en pijnlijke emoties jarenlang in het lichaam opgeslagen zijn, zonder dat je het voelt en hier bewust van bent. Ook psychische en emotionele problemen kunnen onbewust opgeslagen worden in je lichaam, waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld een last op je schouders voelen.De kracht van Holistic Pulsing schuilt in zachtheid, bewustwording en acceptatie. Omdat niets geforceerd wordt, biedt je lichaam geen weerstand. Hierdoor ontstaat ruimte om te ontspannen om liefdevol los te laten. Door loslaten ontstaat een betere doorstroming op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Dit heeft een positief effect op je totale welbevinden.

Hoe werkt Holistic Pulsing?

De basis van Holistic Pulsing bestaat uit ritmische beweging. Je ligt gekleed op een massage tafel en ik breng je lichaam in een onafgebroken stroom van zachte golvende en strekkende bewegingen. Door de stromende en golvende bewegingen worden de vloeistoffen in het lichaam in beweging gebracht en waardoor het de doorstroming van de lichaamsvochten stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Veel mensen ervaren een diepe ontspanning waardoor je lichaam wordt uitgenodigd verkrampingen en emotionele spanningen los te laten.

Wanneer Holistic Pulsing inzetten?

  • Bij spanningen en stress
  • Wanneer je veel aan het denken bent en niet meer kunt voelen.
  • Bij verwerking van intense momenten in je leven
  • Bij fysieke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn en stijfheid, verminderde beweeglijkheid.
  • Tijdens de zwangerschap.
  • Bij kinderen met emotionele problemen zoals bijvoorbeeld driftaanvallen.

Holistic pulsing heeft ieder van ons iets van waarde te bieden, ongeacht onze gezondheidseis, toestand en leeftijd. Het is een effectieve stimulans voor iedereen die er naar streeft zichzelf te ontdekken en spiritueel te ontwikkelen.