Anne-Marie Graafland

Anne-Marie Graafland is de drijvende kracht achter de praktijk voor ontspanning en heling. Haar motto is 'liefdevol loslaten'. Met zachte stimulatie helpt ze je weer in je kracht te komen. Door de kracht van zachtheid begeleidt ze cliënten in het proces van loslaten van fysieke en psychische spanningen. Anne-Marie werkt al meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg en heeft ruime ervaring in het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten.

Naast een reguliere opleiding in de gezondheidszorg heeft Anne-Marie opleidingen gevolgd in aanvullende alternatieve geneeskunde. Anne-Marie is Voetreflexoloog en ze heeft zich bekwaamd in Holistic Pulsing en geeft Integrale massage therapie.

In 2008 begon Anne-Marie haar praktijk in Deventer. Je kunt bij haar terecht voor Voetreflexzone-massages, Holistic Pulsing en Integrale massage therapie.

Tijdens mijn opleidingen werd ik mij bewust van het zelfgenezend vermogen van de mens. Ik vind het fijn om met mensen te werken op basis van gelijkwaardigheid en acceptatie.

 

 

Anne-Marie Graafland

Anne-Marie is BIG-geregistreerd en aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen (BER).