Quotes

De afgelopen jaren heb ik Anne-Marie mogen ervaren als een zeer deskundig, intuïtief en zacht werkende voetreflexologe, holistic pulsing therapeut en reiki behandelaar.
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Holistic Pulsing sessies, maar mede ook door de voetreflexbehandelingen en de combinatie van beide vormen in één sessie, waarbij de Reiki energie natuurlijk ook altijd vloeit, heb ik al heel wat ballast kunnen loslaten en ervaar ik inmiddels een diepe ontspanning in mijn lichaam en geest. Als ik voel dat zich, door welke oorzaak dan ook, weer een spanning in mijn lichaam aan het opbouwen is maak ik graag gebruik van de zachte, zeer betrokken en professionele behandeling van Anne-Marie. Meteen na de behandeling ervaar ik mezelf alweer als een ander mens. Wat zij je kan geven is een cadeau aan jezelf.
Iris Lenderink

Voetmassage
Bij de voetmassage merkte ik dat ik twee verschillende voeten heb. Annemarie behandelde ze ook verschillend terwijl je niet kan zien dat mijn voeten zo anders voelen. Annemarie ontrafelde obstakels in mijn lichaam via mijn voeten en het klopte precies. Mijn voeten voelden heerlijk daarna maar ook had ze aandacht besteed op datgene waarvan ze vermoede wat niet lekker zat in mijn lijf en geest en dat kon ik erg goed merken want ik voelde me over het geheel helderder, opgeruimder en ontspannender waardoor ik ook kon voelen wat ik nodig had dat weekend......lekker veel gegeten.
Dat was dan de derde keer bij Annemarie en ik kwam tot de conclusie dat ik graag bij haar kom, ze heeft een mooie stille concentratie, toewijding, krachtig maar toch ook zacht. Zeker niet hardhandig maar ook niet zweverig, er gebeurt echt iets en ga je anders en beter weg dan dat je kwam.

Ten slotte
Veel veel dank Annemarie, het was zo fijn en ik heb zo fijn ook met je kunnen praten, ik vind je een mooie bijzondere vrouw en wens je veel goeds
Elena Shaman

Sinds ongeveer een jaar ga ik regelmatig naar Anne-Marie voor een holistic-pulsingbehandeling. Behalve dat dit ontzettend ontspannend werkt, heeft het er ook voor gezorgd dat mijn rug en nek soepeler zijn. Hierdoor spelen mijn rugklachten minder vaak op. Sinds het pulsen is er zelfs sprake van een minder problematische menstruatie.

Het bijzondere van het pulsen bij Anne-Marie is dat het, indien gewenst, gecombineerd kan worden met een voetreflexbehandeling. Na zo'n behandeling lijkt het pulsen nog intenser! Ook de ontspannen sfeer en oprechte interesse van Anne-Marie in haar cliënt dragen bij tot een weldadige ervaring, zowel fysiek als mentaal!
Andrea Taken

Ik had nog nooit van holistic pulsing gehoord en was vooral open en nieuwsgierig, vond het een verademing dat ik gewoon lekker in mijn joggingbroek op de bank mocht liggen. Na een drukke werkdag was het ronduit een genot dat ik even niks meer hoefde en dat er door een ervaren iemand vakkundig aan mijn lichaam werd “gewerkt. Ik voelde me bij deze vakvrouw zo op mijn gemak en dat is voor mij een voorwaarde om te ontspannen waardoor ik deze sessie als een geschenk heb ervaren. Mijn ervaring was dat iedere vezel in mijn lijf aandacht heeft gekregen hierdoor ervoer ik harmonie tussen lichaam en geest. Mijn collega's vroegen mij de volgend dag of ik naar de sauna was geweest ik zag er zo berustend en uitgerust uit. In deze drukke en gejaagde tijd is het moeilijk om rust te vinden een behandeling Holistic Pulsing helpt mij onthaasten, ik geniet zo van het niks moeten en er gewoon mogen zijn.

S......... S.

De holistic pulsing behandelingen, gecombineerd met voetreflexzone massage en haar helende handen en liefdevolle energie zijn voor mij elke keer weer een weldaad. Ik kom weer bij mezelf, ontspan, laad op en wat ik vooral zo belangrijk vind: haar holistic pulsing behandelingen brengen weer beweging daar waar ik vast zit of dreig te lopen. Wat me vaak weer opnieuw raakt is de eenvoud, de kracht van de zachtheid en de subtiliteit van de beweging die tot de kern doordringen. Ik hoef niet te werken, niets te leren, niet te praten. Ik hoef alleen maar te zijn en waar te nemen.

Voor mij hebben de behandelingen van Anne-Marie er in belangrijke mate toe bijgedragen dat ik veel minder in mijn hoofd (vast) zit en meer in verbinding ben gekomen met mezelf. Ik ben tegelijkertijd zachter en krachtiger geworden.

Flowering te Deventer

Na de scheiding voelde ik me niet lekker in mijn vel zitten. Het was alsof ik niet compleet was. Alleen uit wandelen gaan; iets wat ik voor de scheiding zonder problemen deed, vond ik al eng. Ik voelde me niet veilig in mijn eigen lichaam en had last van een continu schrijnend gevoel in de borststreek. Alles stond natuurlijk ook op zijn kop.

Na een behandeling holistic pulsing bij Anne-Marie voelde ik me een stuk beter. Ik voelde weer dat ik een lichaam had. Voelde me veiliger en beter in staat gewoon te genieten van het zijn hier op aarde. En dat vind ik echt wat waard. Het was ook fijn om bewogen en aangeraakt te worden vanuit acceptatie, zonder dat er "iets" terug verwacht wordt. Ik heb weer eens mogen ervaren hoe belangrijk het is voor het algehele welbevinden om me goed te voelen in mijn lichaam. Holistic Pulsing vind ik een fijne behandelwijze en de voetmassage erbij mmmmmm heerlijk!

Ik wil mensen zeker aanraden om het gewoon eens te ervaren bij Anne-Marie. Omdat ik ervaren heb dat zij integere liefdevolle wijze met kennis van zaken een behandeling geeft. En zoiets gun je toch iedereen!

F. Reijne, Deventer