Interessante links

GranaatappelZin! Natuurlijke, pure eenvoud kenmerkt de essentie van de levensstijl die je bevrijdt van alles waar je in gevangen zit. Of dit nu fysieke kwalen en ziektes zijn of geestelijke vermoeidheid en depressie.

ZIN! geeft je richting, focus, innerlijke kracht, levenslust, balans, zeggenschap, zingeving, gezondheid, vitaliteit en brengt je bovendien terug naar je natuurlijke gewicht.

cocon‘t Cocon Deventer is een centrum voor floating en levenskunst.Ieder mens verlangt naar een leven waarin hij/zij zich gezond, gelukkig, vrij en autonoom voelt en zijn bestaan als zinvol ervaart; leven is een kunst op zich.

Bij ‘t Cocon kun je terecht voor floating (ontspannen drijven in een warm magnesiumzoutbad), massage, emotioneel lichaamswerk en diverse lessen en cursussen. Alles wat aangeboden wordt staat in het teken van jouw welzijn en kan je helpen in het proces van herstel, verandering en vrij-wording.

PuurGezondPyramideGezond en Vrolijk door het leven gaan is niet altijd even makkelijk. Daar kan je best wat ondersteuning bij gebruiken. Legio Terra Natuurgezondheidspraktijk kan je helpen met voedingsadviezen en reikibehandelingen om weer in balans te komen of te blijven. Ook kan je er leren om zelf Reiki te geven, aan jezelf, aan je vrienden en familie of aan je huisdieren.